Відтворення авторських новотворів в українській мові ( на матеріалі роману Дж. Р . Р . Толкіна «Володар Перснів» - Титенок, Дарина Володимирівна (My University, 2023)
Науковий керівник: Талавіра Наталія Михайлівна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Колесник О.С. д. філол.на ук, проф., Мосієнко О.В. канд. філол.н., доц.