Організація та проведення самостійної роботи студентів освітньо- професійної програми «Музичне мистецтво» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 «Музичне мистецтво» галузі знань 02 «Культура і мистецтв - Раструба, Т. В. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2019)
Дані методичні рекомендації це керівництво до виконання самос- тійної роботи. Вони відображають сутність основних видів і вимоги до організації самостійної роботи студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Музичне мистецтво», напрямом підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 Музичне мистецтво галузі знань 02 Культура і мистецтво.
Методичні рекомендації