Вербалізація концепту «Страх» в англомовному медіадискурсі в умовах пандемії - Костенецький, Павло Володимирович (My University, 2022)
Науковий керівник: д-р.філол. наук, проф. каф. прикладної лінгвістики Серебрянська І.М., Рецензенти: канд. філолог. наук, доцент, каф. прикладної лінгвістики Ларіна Т. В.,