ТЕХНОЛОГІЯ ПРОБЛЕМНОГО НАВЧАННЯ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Яблоков, С.В.; Адамова, Г.О. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
У статті висвітлюється тема використання технології проблемного навчання при вивченні англійської мови. Проаналізовано внесок педагогів та психологів у розвиток цієї технології. Увага приділена використанню різних прийомів проб- лемного навчання при проведенні занять з англійської мови. Автори роблять спробу довести значущість позитивного впливу проблемного навчання на підви- щення активності тих, хто навчається, що, безумовно, приводить до підвищен- ня ефективності навчання.
Keywords: активність; англійська мова; мотивація