Культура і мистецтво Чернігово-Сіверщини: міста, події, постаті - (:unkn) unknown (Видавець ПП Лисенко М.М., 2021)
Дослідження вчених-музикознавців, культурологів, теологів, бібліотекознавців, краєзнавців присвячені культурі й мистецтву Чернігово-Сіверського краю ХХ – початку ХХІ століть. Вивчено та поціновано культуротворення митців, колективів регіону, як носіїв традицій та інновацій Чернігово-Сіверщини в контексті національної культури України минулого й сьогодення. Тексти статей подаються в авторській версії. Для науковців, аспірантів, студентів мистецьких закладів освіти, краєзнавців, широкого кола читачів, бажаючих знати свій рідний край та роль його митців в житті України, світу.