ДИДАКТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ІСТОРИКО КРАЄЗНАВЧИХ ЗНАНЬ СТАРШОКЛАСНИК - Кирієнко, Олександр Миколайович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена дидактичним засадам формування історико-краєзнавчих знань старшокласників. У ній розкриваються теоретичні основи історичної регіоналістики України та історичного краєзнавства, наголошується на необхідності вивчення даного напрямку історичних досліджень в школі.
Keywords: освітній процес; історична освіта; край; краєзнавство; регіоналістика; методика навчання; дидактичні підходи; інноваційні технології; інтегроване навчання; профільна школа