Соціальна робота з ВІЛ-інфікованими в умовах стаціонарного лікування - Журавльова, Анжеліка Юріївна (My University, 2019)
У роботі проаналізовано сучасний стан та шляхи розв’язання проблем ВІЛ-інфікованих в Україні. Розкрито сутність соціальної роботи з ВІЛ- інфікованими, її зміст та структуру. Узагальнено вітчизняні практики соціальної роботи з ВІЛ-інфікованими у контексті проблеми дослідження. Проаналізовано діяльність стаціонарного лікувального закладу як осередку соціальної роботи з ВІЛ-інфікованими. Схарактеризовано форми, методи соціальної роботи з ВІЛ-інфікованими в умовах стаціонарного закладу. Досліджено особливості проблем ВІЛ-інфікованих, що знаходяться на лікуванні. Розроблено рекомендації для соціальних працівників по роботі з ВІЛ-інфікованими, які знаходяться в умовах стаціонарного лікування.
Keywords: соціальна робота; люди які живуть з ВІЛ; методи і форми роботи з ВІЛ-інфікованими