Знаки питання в історії України: Україна на перехресті цивілізацій Збірник матеріалів V Міжнародної конференції - (:unkn) unknown (My University, 2010)
Науковий збірник містить виклад доповідей і повідомлень, поданих на V Міжнародну наукову конференцію "Знаки питання в історії України: Україна на перехресті цивілізацій".