Формування лексико-граматичної сторони мовлення у дітей 5-6/7 років із загальним недорозвитком мови - Манойленко, Ірина Володимирівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Аніщук Антоніна Миколаївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти Рецензент: кандидат психологічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти О.П. Пісоцький Рецензент: кандидат педагогічних наук, доцент Л.І. Врочинська
Keywords: розвиток мовлення дошкільників; загальний недорозвиток мови у дошкільників