Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку - (:unkn) unknown (Вид-во НДУ імені Миколи Гоголя., 2020)
До збірника увійшли матеріали учасників Інтернет-конференції студентів, магістрів та молодих науковців "Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку", яка відбулася 23 жовтня 2020 року на факультеті психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя.
Збірник наукових статей учасників Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, магістрів та молодих науковців
Keywords: дошкільна освіта; збірник статей