Програма комплексного кваліфікаційного екзамену зі спеціальності 024 Хореографія для здобувачів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 02 Культура і мистецтво. Освітньо-професійна програма «Хореографія» - Пархоменко, О. М.; Ростовська, Ю. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Програма комплексного кваліфікаційного екзамену зі спеціальності складена у відповідності до галузевих стандартів вищої освіти. Програма адресована здобувачам-хореографам денної та заочної форм навчання факультету педагогіки, психології соціальної роботи та мистецтв.