Вплив студентоцентрованих завдань на баланс мовлення вчителя і учнів - Романенко, Ангеліна Миколаївна (My University, 2024)
Науковий керівник: Пономаренко О.В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Давиденко О.В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Хероїм Н.В., старший вчитель Великодимерського ліцею Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області.