ОРГАНІЗАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ПРЕДМЕТІВ ГУМАНІТАРНОГО ЦИКЛУ - ДОВБНЯ, Юлія Володимирівна (My University, 2018)
Галузь знань – 01 Освіта /Педагогіка Спеціальность 013 Початкова освіта Освітній ступінь – «магістр» Науковий керівник - кандидат педагогічних наук, доцент Гордієнко Т.В. Рецензенти –кандидат педагогічних наук, доцент Падун Н.О.; кандидат педагогічних наук, доцент Киричок І.І.