Методичні рекомендації до написання кваліфікаційних робіт - Барило, Н. А.; Віра, М. Б.; Пузирьов, В. Є.; Тарасенко, О. В.; Чорненька, О. В. (НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
У даній роботі висвітлено процес підготовки кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти відповідно до освітньо-професійної програми «Середня освіта (Математика)»: від вибору теми до її захисту. Розглянуто основи методології наукової творчості, викладено методику написання, правила оформлення, порядок захисту наукових робіт.
Зібрані рекомендації будуть корисними як для студентів, які працюють над написанням кваліфікаційних робіт, так і для викладачів, які є науковими керівниками, або науковими консультантами, або рецензентами таких робіт. Підібраний матеріал може бути використаний також здобувачами, які бажають підвищити культуру своєї науково-методичної роботи, а також стане у нагоді при проведенні лекційних, практичних занять та для самостійної підготовки студентів з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень».
Keywords: кваліфікаційна робота; організація досліджень