Концепт "освіта" у німецькомовному Інтернетдискурсі - Григориченко, Діана Дмитрівна (My University, 2020)
Науковийкерівник: к.п.н., доц. каф. німецькоїмови Петрукович С.В. Рецензенти: к.п.н., доц. каф. німецькоїмови Удовиченко Н.К., доц. каф. прикладної лінгвістики Долматова М.П.