Наукові записки. Серія "Психолого-педагогічні науки" (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя) 2020 рік, № 2 - (:unkn) unknown (НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
Рекомендовано Вченою радою Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Протокол № 13 від 11.06.2020 р.
Повний випуск