Управління навчально-виховною діяльністю в загальноосвітньому навчальному закладі у системі інклюзивної освіти - Валько, Ганна Іванівна (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: Менеджер організацій гуманітарної сфери Науковий керівник: к.п.н., доцент Самойленко Олена Володимирівна