МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ СЗШ № 184 м. КИЄВА - Гаража, Тетяна Олександрівна (My University, 2020)
Науковий керівник: д.мед.н., професор кафедри біології Мхітарян Лаура Сократівна