УРОК МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА – ОСНОВНА ФОРМА МУЗИЧНОЇ ОСВІТИ УЧНІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ - Чабан-Чайка, С. В. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
Урок музичного мистецтва є основною формою музичної освіти учнів загаль- ноосвітніх шкіл, від організації та проведення якого залежить вирішення зав- дань музичної освіти. У статті розглянуто специфіку проведення уроків музичного мистецтва з учнями початкових класів.
Keywords: уроки музичного мистецтва; музична освіта