Краєзнавство у сценічній практиці студентів мистецьких факультетів - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2019)
У цьому навчально-методичному посібнику проаналізовано роль краєзнавчого аспекту в сценічній практиці студентів-вокалістів. Зокрема, простежено активне використання багатої просвітницької традиції в салонному музикуванні Ніжинщини ХІХ-ХХ ст., подано сценарії музичних вечорів, присвячених романтичним історіям ніжинського минулого (кохання Богдана Хмельницького до Ганни Золотаренко, Леоніда Глібова та Пантелеймона Куліша до Параски Бордонос (Глібової), Марії Заньковецької до Миколи Садовського). У книзі осмислено місце концертно-виконавської практики та активізації музичного мислення в системі вокальної підготовки студентів.