Оказіоналізми у структурі рекламного тексту: комунікативно-прагматичний аспект - Безусова, Олександра Сергіївна (My University, 2021)
У магістерській роботі комплексно проаналізовано особливості рекламних текстів, які сьогодні належать до дуже важливих елементів сучасного масового інформаційного простору. У дослідженні з’ясовано специфіку структури рекламного тексту, виявлено його комунікативно-прагматичний потенціал, розкрито зміст поняття «оказіоналізм», визначено його характерні ознаки, встановлено особливості функціонування та словотворення оказіоналізмів у рекламних текстах, а також з’ясовано основні функції оказіоналізмів у текстах реклами.
Науковий керівник - к. філол. н., доц. кафедри української мови та методики її навчання Бойко В. М.
Науковий керівник - д. філол. н., проф. кафедри української мови та методики її навчання Бойко Н. І.
Keywords: Рекламний текст; оказіоналізми