ЛІНГВОРИТОРИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СТАТЕЙ ПРО МОДУ (НА МАТЕРІАЛІ ГЛЯНЦЕВИХ ЖУРНАЛІВ - Самойлович, Вікторія Валеріївна (My University, 2024)
Науковий керівник: Талавіра Наталія Михайлівна, канд. філол. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя; Рецензенти: Мосієнко О. В., канд. філол. наук, доцент кафедри англійської філології та перекладу Житомирського державного університету імені Івана Франка; Нагач М.В., канд.пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя;