РЕАЛІЗАЦІЯ КУЛЬТУРНОЇ СКЛАДОВОЇ МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТИ ПРИ ВИКЛАДАННІ МАТЕМАТИКИ УЧНЯМ 11 КЛАСУ - Конопля, Анастасія Сергіївна (Студентський науковий журнал "UNIVERSUM" № 9 (червень 2024), 2024)
У статті проаналізовано певні рівні програм та підходи, що стосуються реалізації культурної складової математичної освіти під час викладання математики учням старших класів. Здійснено дослідження особливостей впровадження культурної складової математичної освіти під час викладання математики учням 11 класу.
Keywords: математика; культура; культурна складова; навчальна програма