ФАРМАКОГНОЗІЯ. Модуль 1. Лабораторний журнал - Федченкова, Ю. А.; Москаленко, О. В.; Рудник, А. М. (Видавництво НДУ, 2022)
Лабораторний журнал з фармакогнозії для студентів ІІІ курсу «Фармація, промислова фармація» містить зміст та методику виконання лабораторних ро-біт з фармакогнозії, наявні малюнки мікропрепаратів та гістохімічні реакції да-ють змогу ідентифікувати лікарську рослинну сировину та її якість відповідно до ДФУ.