АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУСПІЛЬСТВОЗНАВСТВА Збірник наукових праць викладачів кафедри економічної теорії та соціально-економічної політики Випуск VІІІ - (:unkn) unknown (My University, 2013)
До збірника включені наукові праці викладачів економічної теорії та соціально-екномічної політики НДУ ім. Миколи Гоголя методологічного спрямування з ряду актуальних проблем екномічних наук.
Збірник наукових праць