КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ СТВОРЕННЯ РОЗВИВАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ СТАНОВЛЕННЯ МОВЛЕННЄВОЇ ОСОБИСТОСТІ В ДОШКІЛЬНОМУ ДИТИНСТВІ - Аніщук, А. М. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2011)
У статті розкрито сутність поняття “розвивальне мовленнєве середовище”, виділено концептуальні засади створення розвивального середовища для становлення мовленнєвої особистості в дошкільному дитинстві.
КОНЦЕПТУАЛЬНЫЕ ПРИНЦИПЫ СОЗДАНИЯ РАЗВИВАЮЩЕЙ СРЕДЫ ДЛЯ СТАНОВЛЕНИЯ РЕЧЕВОЙ ЛИЧНОСТИ В ДОШКОЛЬНОМ ДЕТСТВЕ
В статье раскрыта сущность понятия “развивающая речевая среда”, выделены концептуальные основы создания развивающей среды для становления речевой личности в дошкольном детстве.
Keywords: розвивальне мовленнєве середовище; природне мовленнєве середовище; штучне мовленнєве середовище; мовленнєва особистість; мовленнєвий розвиток; концептуальні засади