ПОЛІТИЧНА ІСТОРІЯ КРАЇН СВІТУ - Дудка, Р. А.; Мартиненко, В. В.; Моціяка, П. П.; Мицик, Л. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2020)
Цей навчальний посібник підготовлено для студентів спеціаль ності "міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії". В ньому підібрані найважливіші теми з політичної історії країн світу від давніх часів до ХХ століття. Він може бути використаний для роботи на лекціях та семінарських заняттях з даного курсу.