IV Всеукраїнські науково-практичні читання пам’яті професора І.І.Гордієнка - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Збірник містить матеріали IV Всеукраїнських науково-практичних читань пам’яті професора І.І.Гордієнка (Ніжин, 25-26 вересня 2024 р.). Видання адресоване науковцям, викладачам, учителям, аспірантам та всім, хто цікавиться проблемами сучасної біологічної науки. У текстах матеріалів конференції, опублікованих у даному збірнику, збережено авторський стиль викладу матеріалу. За достовірність поданої інформації та можливість її відкритого друку несуть відповідальність автори.