ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕАТРАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - ТУРЧИН, Т. М. (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2021)
Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Теорія і методика організації театральної діяльності в початковій школі»: передбачені для студентів першого року навчання спеціальності 013 Початкова освіта і містять навчальний комплекс: загальну інформацію навчальної дисципліни, тематику лекцій, семінарських занять, методичні рекомендації до самостійної роботи, завдання для індивідуальної навчально – дослідної роботи, тематика творчих проектів, тематику рефератів, питання, винесені на модульний контроль, питання до екзамену, завдання для контрольних робіт, критерії оцінювання.
Методичні рекомендації для студентів першого року навчання спеціальності 013 Початкова освіта