Формування музично-слухової активності у процесі музично-виконав- ської підготовки студентів - Сливко, Світлана Анатоліївна (Видавництво НДУ, 2012)
У методичних рекомендаціях розкриваються педагогічні можливості формування музично-слухової активності студентів мистецьких спеціальностей як важливої музично- професійної якості. Обґрунтовуються педагогічні умови та методика формування музично-слухової активності студентів у процесі музично-виконавської підготовки, окреслюються основні способи активізації музичного слуху в самостійній роботі студентів при вивченні музичних творів. Методичні рекомендації розраховано на викладачів мистецьких факультетів вищих закладів педагогічної освіти та можуть бути використані студентами і магістрантами у самостійній музично-виконавській підготовці.