Фітнес-технології як засіб підтримки здоров’я дошкільників у ЗДО - Матвієнко, Світлана Іванівна (Київський міжнародний університет. Київ: КиМУ, 2025)
Розглянуто специфіку фітнес-технології як засобу оздоровлення. Проаналізовано потенціал цієї технології в оздоровленні дітей дошкільного віку. Названо низку видів фітнес-технологій, які доцільно використовувати у роботи з дошкільниками у ЗДО. Розкрито специфіку використання деяких із фітнес-технологій в оздоровленні дошкільників.
Для цитування: Сучасні проблеми формування демократичних цінностей у світовому просторі № 33: у 2 томах: збірник матеріалів ХХХ Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку сучасної науки багатопрофільного університету в контексті інтеграції в міжнародний освітній простір», 27–28 березня 2025 року / Київський міжнародний університет. Київ: КиМУ, 2025. Т.1. С. 280-285.
Keywords: здоров'я; здоров'язбережувальні технології; фітнес; фітнес-технологія; діти дошкільного віку