Географія культури: практикум - Афоніна, О. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Практикум містить завдання до аудиторних занять з курсу «Географія культури». Кожна тема включає перелік контрольних запитань та практичних завдань. Практикум призначений для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальностей 106 Географія, 103 Науки про Землю, 014 Середня освіта (Географія).
Keywords: географія культури; практикум