Національно-патріотичне виховання з основами народознавства: навчальний посібник для здобувачів вищої освіти за спеціальність 012 Дошкільна освіта - Лісовець, О. В. (My University, 2022)
Навчальний посібник містить матеріали для вивчення навчальної дисципліни «Національно-патріотичне виховання з основами народознавства» студентами спеціальності 012 Дошкільна освіта. У посібнику розглядаються основні завдання, напрями освітньої роботи з національно-патріотичного виховання дітей у закладі дошкільної освіти, методики залучення батьків до цієї роботи, використання національно-культурної спадщини українського народу. Посібник рекомендовано здобувачам вищої освіти, вихователям закладів дошкільної освіти, батькам для використання в роботі з дітьми дошкільного віку.