СУЧАСНИЙ УРОК МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Грисюк, О. М. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті зроблено спробу вказати на деякі проблеми та запропонувати шляхи розв’язання найбільш поширених помилок сучасних вчителів музичного мис-тецтва при підготовці та проведенні уроку; окреслено найближчі перспективи щодо змін у формі, цілеспрямованості, змісті та методичних прийомах проведення уроку музичного мистецтва.
Keywords: урок музичного мистецтва; компетентність; проблема; музична діяльність