Геоекологічний аналіз території Кіровоградської області та його вивчення у шкільному курсі географії - Тимошенко, Ольга Віталіївна (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент, Рецензент: Остапчук Валентина Володимирівна, канд. геогр. наук, доцент, Рецензент: Безпала Ольга Василівна, канд. геогр. наук, ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП Національного університету біоресурсів і природокористування України "Ніжинський агротехнічний інститут"