Агроландшафти Чернігівщини: екологічний стан та шляхи раціонального використання - Сухенко, Олександр Олексійович (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: бакалавр наук про Землю; Освітньо-професійна програма: Науки про Землю, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Мирон І. В., старший викладач Рецензент: Філоненко Ю. М., кандидат географічних наук, доцент