АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ БІОЛОГІЧНОЇ НАУКИ - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Збірник містить матеріали І Міжнародної заочної науково-практичної конференції "Актуальні питання біологічної науки" (Ніжин, 25 березня 2015 р.). Видання адресоване науковцям, викладачам, учителям, аспірантам та всім, хто цікавиться проблемами сучасної біологічної науки та методикою викладання біологічних дисциплін. У текстах матеріалів конференції, опублікованих у даному збірнику, збережено авторський стиль викладу матеріалу. За достовірність поданої інформації та можливість її відкритого друку несуть відповідальність автори.
І Міжнародна заочна науково-практична конференція
Ministry of Education and Science of Ukraine Nizhyn Gogol State University, Ukraine Taras Shevchenko National Pedagogical University of Chernigiv, Ukraine Jakob Gogebashvili Telavi State University, Georgia Pomeranian University in Slupsk, Poland Baranovichi State University, Belarus Zhezkazgan Baykonurov University, Kazakhstan Ist International extramural scientific-practical Conference CURRENT ISSUES OF BIOLOGICAL SCIENCE Book of articles