Наративізація життєвих подій у контексті професійного становлення особистості - Кресан О. Д. (My University, 2008)
Стаття присвячена аналізу проблеми професійного становлення через призму наративного підходу до вивчення особистості. Досліджуються суб’єктивні аспекти професійного становлення студентів-психологів за допомогою виявлення особливостей його відображення у текстах-наративах.
The article is devoted to the analysis of problem of the professional development through the prism of the narrative approach to the study of personality. The subjective aspects of the professional development of students-psychologists are explored by means of its reflection in texts-narrative.
Keywords: наративізація; професійне становлення; наратив