«Лінгвориторичне конструювання сучасних поколінь в новинному англомовному дискурсі» - Нікитенко, Ірина Іванівна (My University, 2020)
Науковий керівник: Талавіра Наталія Михайлівна, канд. філол. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: канд. пед. н., доц., Пономаренко О.В.; Рецензент: канд. філол. н., доц., Щербак О.М.