Формування моральних цінностей в учнів початкових класів на уроках читання - ЗЕЛЕНКОВА, ІННА МИКОЛАЇВНА (My University, 2018)
Галузь знань: 01 Освіта /Педагогіка Спеціальность: 013 Початкова освіта Освітній ступінь: магістр Магістерська робота на здобуття кваліфікації: Магістр педагогічної освіти. Викладач педагогіки і методик початкової освіти, вчитель початкової школи Науковий керівник - Доктор педагогічних наук, професор Кафедри педагогіки педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Турчин Т.М.