Сучасна українська літературна мова. Синтаксис. Пунктуація. Модульний курс: навч. посіб. Частина ІІ. - Вакуленко, Г. М.; Клипа, Н. І. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У навчальному посібнику висвітлено основні теоретичні питання програми з синтаксису сучасної української літературної мови, подано систему вправ та завдань із синтаксису та пунктуації. Теоретичні положення проілюстровано прикладами та схемами, що виразно унаочнюють матеріал і логіку синтаксичного аналізу. Навчальне видання адресується студентам філологічних спеціальностей, учителям, усім, хто прагне вдосконалювати власне мовлення та письмо.
Keywords: українська літературна мова; синтаксис; пунктуація