ВЧИМОСЯ ПИСАТИ КУРСОВУ РОБОТУ З ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ - Блажко, М. І.; Щербак, О. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2020)
Навчально-методичний посібник "Вчимося писати курсову роботу з іноземної філології призначений для здобувачів вищої освіти (Далі: ЗВО) першого (бакалаврського) рівня. Він містить покрокові методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів над курсовою роботою з іноземної філології, а також поради до виконання різноманітних завдань та оформлення результатів курсових робіт з іноземної філології, опис порядку проведення процедури захисту курсової роботи, вимоги до оформлення курсової роботи з іноземної філології, а також уточнює та доповнює найважливіші вимоги ПОЛОЖЕННЯ про випускну кваліфікаційну (дипломну) роботу студента Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя