ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ВИКЛАДАЧІВ природничо-географічного факультету Випуск 5 - (:unkn) unknown (My University, 2014)
До збірника вміщено наукові праці викладачів і спів-робітників природничо-географічного факультету Ніжин-ського державного університету імені Миколи Гоголя та Телавського державного університету імені Я. Гогебашві-лі (м. Телаві, Грузія), які присвячені актуальним пробле-мам розвитку природничих наук. Публікується в авторській редакції. Автори опубліко-ваних статей несуть відповідальність за оригінальність та авторську автентичність опублікованих творів і захище-ність прав інтелектуальної власності. Для студентів, аспірантів, викладачів вузів, науковців, що працюють у царині біології, географії та методики ви-кладання цих дисциплін.