ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ЗАСОБАМИ КАЗОК - Унгуряну, Людмила Федорівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Гордієнко Т.В, доцент, кандидат педагогічних наук Рецензенти: Ткаченко Л.І., кандидат педагогічних наукк, викладач педагогіки і психології Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім.І.Я.Франка Дубровська Л.О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту НДУ ім.М.Гоголя