Історична географія - Бездухов , Оллександр Анатолійович (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2016)
Даний посібник відповідає навчальній програмі з Історичної географії для природничих спеціальностей вишів. У ньому подано всі теми лекційного курсу з історичної географії; підібрано певний обсяг ілюстративного та довідкового матеріалу. Адресовано студентам як денної, так і заочної форм навчання.