Особливості наративізації життєвих подій клієнта у процесі психологічного консультування - Кресан О. Д. (My University, 2007)
На сьогодні в нашій країні швидкими темпами відбувається становлення і розвиток психологічної практики. Все більшого розповсюдження набуває професія психолога. Тому особливе значення має приділятися фаховій підготовці психологів-практиків, психотерапевтів, консультантів тощо.
Keywords: наративізація; життєві події; клієнт; психологічне консультування