Гоголезнавчі студії. Випуск одинадцятий - Луцький, Ю. О. (My University, 2002)
Книга видатного українського вченого Юрія Луцького із Канади присвячена українському профілю Миколи Гоголя і трагедії «роздвоєності» його світу. Це зроблено «вперше в західній літературній критиці» (О. Забужко). Праця Юрія Луцького є «вагомим внеском у наше розуміння Гоголя» (О. Субтельний). Для філологів, істориків культури, усіх, хто цікавиться історією української і російської літератур.
Гоголеведческие студии. Выпуск одиннадцатый