ФОРМУВАННЯ АСОЦІАТИВНОГО МИСЛЕННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИКИ В ПРОЦЕСІ ДИРИГЕНТСЬКО-ХОРОВОЇ ПІДГОТОВКИ - Горожанкіна, О. Ю.; Риженко, Н. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті уточнено сутність поняття "асоціативне мислення", розкрито особливості формування диригентського жесту та зміст підготовки студен-тів у класі хорового диригування, визначено методи ефективного формування асоціативного мислення майбутнього вчителя музики в процесі диригентсько-хорової підготовки.
Keywords: асоціації; асоціативне мислення; диригентський жест; дири-гентсько-хорова підготовка