Творити прекрасне – місія Ведди Розен і Наталії Даньшиної: монографія - Кавунник, О. А. (Видавець ПП Лисенко М.М., 2021)
Науково-популярне видання присвячене першим педагогам музично-педагогічного факультету Ніжинської вищої школи Ведді Абрамівні Розен й Наталії Дмитрівні Даньшиній. На тлі життєвого та творчого шляху досліджено форми навчально-методичної, педагогічної, концертно-виконавської, наукової праці кожної в контексті мистецько-освітніх традицій та інновацій національної освіти України другої половини ХХ – початку ХХІ століть. Для науковців, аспірантів, студентів мистецьких закладів освіти, широкого кола читачів, поціновувачів фортепіанної та вокальної музики.