ЗБІРНИК наукових доробків студентів-дослідників факультету психології та соціальної роботи ВИПУСК 2 - (:unkn) unknown (My University, 2009)
До збірника увійшли матеріали конференції молодих науковців 14–23 травня 2008 року факультету психології та соціальної роботи і наукові доробки студентів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.